Remus Truică, turnat la DIICOT de Irina Truică, fosta soție

Remus Truică a fost turnat la DIICOT de cine nu se aștepta.

Remus Truică a fost denunţat la DIICOT chiar de Irina Truică, fosta sa soţie. Aceasta  le-a spus procurorilor care este mecanismul prin care afaceristul a reușit să ia fraudulos milioanele de euro credite de la BRD, potrivit rtv.net.

Irina Truică le-a dat detalii anchetatorilor despre creditul de 3 milioane de euro luat de soţul ei în 2008, credit care trebuia returnat după trei ani.

Citește și: DIICOT. Remus Truică, Adrian Sârbu și Sorin Roșca Stănescu, urmăriți penal în dosarul BRD

"O asemenea structură a creditului ar fi însemnat ca soţul meu să producă venituri de cel puţin 100.000 euro luna, pentru a rambursa sumele împrumutate. Or, soţul meu nu a înregistrat niciodată venituri de un astfel de nivel, nici măcar pe societăţile în care era implicat, cu atât mai puţin pe persoana fizică", le-a spus Irina Truiă anchetatorilor, potrivit datelor de la dosar.

Mai mult, Irina Truică le-a spus procurorilor că soţul ei a garantat creditul cu terenuri care nu îi mai aparţineau: "Soţul meu a vândut două loturi de valoare redusă unei persoane despre care bănuim că era angajată a BRD, la un preţ foarte mic, pentru ca numai după două săptămâni, aceleaşi loturi să fie aduse drept garanţie de către aceeaşi angajată a BRD la creditul luat de Remus Truică".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel