Remaniere guvern: Dragnea, termen decisiv

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că dacă din cauza "anumitor membri ai Guvernului" nu se poate pune în aplicare programul de guvernare, aşa cum a fost el aprobat de Parlament, atunci se poate vorbi despre o remaniere la nivelul miniştrilor. 

Liviu Dragnea a precizat luni seara, la Antena 3, că săptămâna viitoare va avea o discuţie împreună cu preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, şi cu premierul Sorin Grindeanu pe tema unei eventuale remanieri guvernamentale. 

"În primul rând, să vedem dacă se va pune problema remanierii. Remanierea nu e o operaţiune simplă, sau o operaţiune care trebuie făcută în joacă. O să avem o analiză, o discuţie săptămâna viitoare cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Grindeanu, în trei deocamdată, o primă discuţie, după care, sigur, o să facem o discuţie în coaliţie şi cu colegii noştri, să ajungem la concluzia dacă în actuala formulă programul de guvernare poate fi pus în practică punct cu punct, exact aşa cum a fost aprobat în Parlament. Dacă vom ajunge la această concluzie, nu va fi cazul de remaniere. Dacă vom ajunge la o altă concluzie, că din cauza anumitor membri ai Guvernului - mă rog, pot fi mai multe cauze - se poate pune în pericol aplicarea unei părţi, sau a unor părţi din programul de guvernare, atunci se poate discuta şi despre remaniere. Discuţia va fi una foarte serioasă şi foarte aplicată", a declarat liderul social-democraţilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel