Relația dintre Lavinia Șandru și Darius Vâlcov. Rareș Bogdan: „Este șocată”

În cadrul emisiunii „Jocuri de Putere” de la Realitatea, Rareș Bogdan a explicat relația dintre Lavinia Șandru și Darius Vâlcov.

„Colecția de artă a lui Darius Vâlcov este inclusiv o surpriză pentru Lavinia Șandru, ca să n-o mai înjurați pe Lavinia! Lăsați-o în pace! Fata are cu el ce aveți dvs. cu el de vreo 5 ani!

Au un copil împreună. Sunt mulți care au copii împreună, cam asta este relația lor, un copil. În rest, de unde să știe fata că lui îi plăcea atât de mult arta sau că îi plăceau atât de mult cimitirele? Că era mai morbid în gusturi, așa? Oamenii ăștia vorbesc la Crăciun, la Paște și când se mai gândește să îi dea fetei ăleia, care are o vârstă frumoasă, și care sper să nu resimtă acest șoc prin care trece! În rest, lăsați-o în pace! Sunt ultimul ca să o apăr. Nu o apăr că sunt bărbat și ea femeie sau că e colega mea. Dar fata asta nu mai are cu Darius Vâlcov de vreo 5-6 ani nimic! Nu ați văzut că sunt tot felul de manechine, de miss-uri, arătări, în viața omului? A, că ea și-a asumat că e tatăl fetiței? Frumos gest, excepțional din partea ei!

Credeți-mă, i-am văzut și astăzi fața! Află atât de multe lucruri despre Darius Vâlcov, încât până și ea este șocată!”, a declarat Rareș Bogdan la Realitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel