Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, călare pe cal la 88 de ani- Video

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care a împlinit anul acesta 88 de ani, a fost filmată, recent, de către un turist, ieșind din reședința sa din Balmoral, Scoția, călare.  

Suverana poate fi văzută purtând o ținută potrivită pentru echitație, cizme, pantaloni mulați, sacou kaki și o eșarfă de mătase verde pe cap, scrie Daily Mail. 

În pofida faptului că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii apropie 90 de ani, celor aproape 90 de ani pe care îi are

În ciuda celor aproape 90 de ani pe care îi are, filmulețul înregistrat de turist aflat în zonă cu soția și copiii, în urmă cu două săptămâni, confirmă că Elisabeta a II-a nu renunță la obiceiurile sale. 

Deși polițiștii i-au spus, după ce întrebase dacă există șansa să o vadă pe Regină, că era puțin probabil, el a fost surprins să o vadă ieșind pentru plimbarea de dimineață călare. 

De altfel, este cunoscută pasiunea Reginei Marii Britanii pentru cai. Dragostea ei pentru cai sa născut atunci când a primit în dar primul ei cal, un ponei Shetland pe nume Peggy, la vârsta de numai patru ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel