REFERENDUM. Liviu Dragnea: Cât de repede!

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a vorbit astăzi despre organizarea unui referendum. 

În ceea ce privește organizarea unui referendum pentru redefinirea familiei, Liviu Dragnea a afirmat că va fi organizat ”cât de repede”. 

”Da, cât de repede. Nu mai vreau să dau termene - pentru că am primit tot felul de piedici - şi am spus cât de repede. Ne apucăm să eliminăm piedicile pentru că la acel referendum trebuie să ajungem”, a declarat Liviu Dragnea la Parlament, întrebat când va fi organizat un referendum pe tema redefinirii familiei.

[citeste si]

Iniţiativa cetăţenească pe această temă prevede că ”familia se întemeiază pe căsătoria liber consfinţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”. În prezent, Constituţia prevede că ”familia se întemeiază pe căsătoria liber consfinţită între soţi”. 

Referendum despre monarhie

Liderul social-democraţilor s-a referit şi la declaraţia preşedintelui executiv al PSD, Niculae Bădălău, care a vehiculat ideea unui referendum pe tema monarhiei ca formă de guvernământ, şi a punctat că este opinia colegului său. "Este punctul de vedere al domnului Bădălău pe care şi l-a exprimat, o opinie în care crede, în partid nu am discutat", a afirmat Dragnea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel