Urmărește emisiunea live


REFERENDUM GRECIA - 5 IULIE. Martin Schulz: Grecia trebuie să părăsească Zona Euro dacă măsurile creditorilor sunt respinse

Preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a transmis un avertisment dur Greciei, despre care a afirmat că va trebui să adopte o monedă proprie şi să iasă din Zona Euro, în situația în care majoritatea populației se va pronunţa împotriva măsurilor economice propuse de Grupul Bruxelles.

Citește și: Zi crucială în Grecia! Populația decide prin referendum dacă țara spune ”NU” austerității și continuă în Zona Euro


"Dacă grecii vor spune «nu» la referendum, vor trebui să introducă o nouă monedă, pentru că euro nu va mai fi disponibil ca modalitate de plată", a declarat Martin Schulz, într-un interviu acordat postului de radio Deutschlandfunk.

"Dacă euro nu va fi disponibil, cum vor putea fi plătite salariile? Cum vor face să plătească pensiile? În momentul în care o ţară introduce o monedă nouă iese din zona euro", a mai atras atenţia Martin Schulz, citat de Mediafax.

Vezi și: EXCLUSIV: Soarta Greciei este decisă! Ce se va întâmpla cu Tsipras după referendum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel