Redactie

De Ce NEWS
[email protected]

Manager:
CRIȘAN ANDREESCU
[email protected]

Administrativ:
[email protected]

Senior editor:
BOGDAN CHIRIEAC
[email protected]

Analistul politic Bogdan Chirieac, primul ziarist român care i-a luat un interviu unui președinte American la Casa Albă – George W. Bush -, este unul dintre fondatorii DeCe News, un ziar online, quality, de succes.

Cunoscut specialist pe politică externă, Bogdan Chirieac are capacitatea, grație experienței acumulate în decursul a peste două decenii de activitate publicistică, să realizeze și să analizeze obiectiv și cu argumente bine documentate realitățile care macină societatea românească, în context global.

Autorul a mii de articole de politică externă în marile gazete din România – Adevărul și Gândul, al căror redactor șef a fost – Bogdan Chirieac a participat și la numeroase dezbateri și talk-show-uri politice televizate, în care a fost și gazdă, și invitat. Este autorul a mai multor interviuri în exclusivitate cu mari personalități ale lumii: preşedintele Franţei Jacques Chirac, în 1998; primul ministru al Marii Britanii, Tony Blair, în 1999; preşedintele SUA, George W. Bush, în 2002; miniştri ai statelor membre UE şi NATO. În 1991 și 1992 a fost corespondent de front în războiul din Transnistria.

Bogdan Chirieac a fost recompensat, de-a lungul timpului, cu prestigioase premii de presă, între care se numără Premiul „Crescent” pentru cel mai bun jurnalist de politică externă, Premiul „Analistul de Politică Externă al Anului” acordat de Diplomaţia Română, Premiul „Cel mai bun talk-show” acordat de CAN pentru emisiunea „Pro Vest”, Premiul fundației „Manfred Worner”.

Chirieac este autorul a două cărți de referință: „România de la Madrid la București” – 2008 și „România suspendată” – 2012.

Publicitate
DCNews.ro semneaza articolele publicitare de tip advertorial cu pseudonimul "Editor Team"
Pentru orice fel de comanda de publicitate va rog sa ne contactati la [email protected]

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel