Redactie

De Ce NEWS
redactia@dcnews.ro

Manager:
CRIȘAN ANDREESCU
rudolfandreescu@yahoo.com

Director editorial:
RĂZVAN DUMITRESCU
razvan.dumitrescu@dcnews.ro

Senior editor:
BOGDAN CHIRIEAC
bogdan.chirieac@dcnews.ro

Analistul politic Bogdan Chirieac, primul ziarist român care i-a luat un interviu unui președinte American la Casa Albă – George W. Bush -, este unul dintre fondatorii DeCe News, un ziar online, quality, de succes.

Cunoscut specialist pe politică externă, Bogdan Chirieac are capacitatea, grație experienței acumulate în decursul a peste două decenii de activitate publicistică, să realizeze și să analizeze obiectiv și cu argumente bine documentate realitățile care macină societatea românească, în context global.

Autorul a mii de articole de politică externă în marile gazete din România – Adevărul și Gândul, al căror redactor șef a fost – Bogdan Chirieac a participat și la numeroase dezbateri și talk-show-uri politice televizate, în care a fost și gazdă, și invitat. Este autorul a mai multor interviuri în exclusivitate cu mari personalități ale lumii: preşedintele Franţei Jacques Chirac, în 1998; primul ministru al Marii Britanii, Tony Blair, în 1999; preşedintele SUA, George W. Bush, în 2002; miniştri ai statelor membre UE şi NATO. În 1991 și 1992 a fost corespondent de front în războiul din Transnistria.

Bogdan Chirieac a fost recompensat, de-a lungul timpului, cu prestigioase premii de presă, între care se numără Premiul „Crescent” pentru cel mai bun jurnalist de politică externă, Premiul „Analistul de Politică Externă al Anului” acordat de Diplomaţia Română, Premiul „Cel mai bun talk-show” acordat de CAN pentru emisiunea „Pro Vest”, Premiul fundației „Manfred Worner”.

Chirieac este autorul a două cărți de referință: „România de la Madrid la București” – 2008 și „România suspendată” – 2012.

Flux de stiri

Citeste ultimele stiri aparute astazi

27 oct 2016 / 12:50 in Vedete
Alina Pușcaș, din nou mămică

Aboneaza-te la NEWSLETTER si fii la curent cu ultimele stiri dcnews.ro

Marele Plan, frontul de Est: operațiunea Odessa, urmată de alipirea Moldovei din România Federală la Moldova lui Dodon

de Alexandru Cumpănaşu

Germania şi Rusia au în acest moment aceeaşi politică atunci când vine vorba despre estul Europei.

Nicoleta. Mâna care îți dă mandatul

Sincer, m-am temut să scriu despre o experiență puternică, pe care am trăit-o acum două săptămâni. Un eveniment petrecut  vineri seară m-a determinat să trec peste orice rețineri. 

MARELE PLAN:Transilvania, independentă! Restul, România Federală

de Alexandru Cumpănașu

Astazi nici macar nu se mai pune problema in termenii clasici ai revizionismului maghiar sau ambitiilor Rusiei.

vezi arhiva de editoriale

TOP STIRI CELE MAI...

comunicate de presa

Cadouri Borealy

antena3.ro

Cele 7 medalii ale succesului

Locuri de muncă

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet
nxt.d3a3.n3