Record de vanzari la Citadella Titan in martie

Euro Insol, Administratorul Judiciar al Complexului Rezidential Citadella Titan a vandut prin intermediul Premier Estate Management, agentul sau exclusiv de vanzari, 12 apartamente...

Euro Insol, Administratorul Judiciar al Complexului Rezidential Citadella Titan a vandut prin intermediul Premier Estate Management, agentul sau exclusiv de vanzari, 12 apartamente in cele mai inalte blocuri de locuinte din cartierul bucurestean Titan, incasand un pret de 601.345 de mii de euro. Cele mai vandute au fost aparatementele cu 2 camere (8 unitati), urmate de cele de trei camere (3 unitati) si garsoniere (1 unitate). 

Ansamblul Citadella Titan cuprinde doua cladiri, fiecare cu o inaltime de 14 etaje, fiind astfel complexul rezidential cu cele mai multe etaje din zona de est a Capitalei.  Din totalul de 224 de apartamente, mai sunt disponibile 167 de locuinte distribuite astfel: 28 de garsoniere, 79 de apartamente cu 2 camere si 60 cu 3 camere. Pentru garsoniere, preturile pornesc de la 35.000 de euro plus TVA, pentru cele de doua camere, preturile pornesc de la 49.000 de euro plus TVA, iar pentru cele cu trei camere, preturile pornesc de 65.000 de euro plus TVA.

Ne asteptam la acest succes pe care Citadella l-a inregistrat inca din prima luna, in care ne ocupam noi de vanzari, proiectul avand o serie de avantaje care il diferentiaza de restul ansamblurilor din oras. De la amplasarea in cel mai “verde cartier bucurestean”- Titan, la proximitatea facilitatilor de relaxare si petrecere a timpului liber (spatii verzi, parcuri, complexuri sportive si wellness, Auchan, Iris Titan Shopping Center), pana la preturile accesibile, cu un TVA prietenos de doar 5%, coroborate cu multitudinea tipurilor de apartamente disponibile, fac din Citadella Titan un proiect de succes”, a declarat Andreea Comsa, managing director Premier Estate Management.

In cadrul ansamblului, proprietarii din Citadella Titan au o serie de facilitati precum zona de relaxare, locuri de joaca pentru copii, parcare atat subterana cat si supraterana precum si serviciu de paza 24/24h. Amplasarea sa ofera acces usor la toate mijloacele de transport- metrou, tramvaie, autobuze- dar si catre Autostrada Soarelui, care leaga Bucurestiul de statiunile litoralului romanesc. Ansamblul este potrivit si pentru familiile cu copii deoarece in imediata sa apropiere se afla mai multe gradinite si scoli, policlinici, spitale si hipermarketuri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel