Realitatea TV: "Elena Udrea, Nicușor Constantinescu, Victor Ciutacu, întâlnire de taină". Victor Ciutacu: "Regret că sunteți tâmpiți"

Postul de televiziunea Realitatea TV a transmis, vineri seară, citând surse, că Victor Ciutacu, Nicușor Constantinescu și Elena Udrea sunt la o întâlnire de taină la un hotel din Mamaia.

Contactat telefonic de jurnaliștii de la Realitatea, Victor Ciutacu a spus: "Este o informaţie eronată, nu m-am întâlnit cu nimeni". Întâlnirea a fost negată și de la Elena Udrea: "Despre ce vorbiţi? Tocmai am ajuns de la Bucureşti în Năvodari... În altă ordine de idei, dacă m-aş fi întâlnit, ar fi fost o chestiune privată".

Cu toate acestea, realitatea.net scrie că, ulterior acestor declarații, un angajat al hotelului a confirmat că jurnalistul și cei doi politicieni sunt pe terasa hotelului.

Jurnalistul Victor Ciutacu a scris, pe pagina sa de Facebook: "Regret ca sunteti tampiti, iar eu sunt nevoit sa va spun un adevar neconvenabil care va strica o stire buna. La ora la care voi incercati sa mancati un cacat, blonda era pe autostrada. Iar singura femeie de la masa e bruneta, e nevasta-mea si o cheama Mana Ciutacu. Altfel, succes la insolventa. La omu' prost nici boii nu trag
P.S. Salutari de la Mazare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel