Reacții dure după afirmația lui Bostan. "E un prost periculos"

Ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan, susține că învățământul nu ar trebui să fie gratis, ci fiecare părinte ar trebui să plătească pentru copilul său, elev, "100 de lei pe lună, nu mult, ceva simbolic". Reacțiile la afirmațiile lui Marius Bostan au fost critice. 

"De proști nu are cine sa ne scape!"

"Serios, nu si-a dat demisia pana acum inteligentul acela, ministrul Bostan? Si daca nu si-a dat-o, de ce nu a fost inca demis? Inteleg ca Ciolos e de acord cu elucubratiile competentului sau ministru? Frumos! De hoti ne mai scapa DNA-ul. De prosti nu are cine sa ne scape! Iar domnul Bostan e un prost periculos!", a subliniat Dragoș Pătraru. 

"Vă rog eu frumos, faceți un pustiu de bine și trimiteți-l acasă"

"Dragii mei, pufosii mei kaghebisti,

Democratia este o chestie de dinsii inventata. Drept pentru care, cind si-au dat seama ca au facut o timpenie cit casa, ca s-au cerut la Brexit, englezii au facut o petitie semnata de milioane prin care au solicitat doamnei pom sa mai traga o data la Loto. Noi n-am facut greseli precum englezii. Noi, cei putin, am stiut de la bun inceput ce ii poate pielea lui Iohannis si tehnocratilor sai. Dar sint altii care si acum sint convinsi ca ei e buni si foarte perfecti. Ei, Iohannis, pas cu pas, guvernul meu, jos Ponta, a trebuit sa moara oameni, cind primim informari se cheama ca sintem informati.

Ei, tinerii frumosi si liberi care prin reprezentantii lor cvasi-fascisti solicita renuntarea la invatamintul de stat gratuit, drept acordat prin Constitutie si prin Carta Drepturilor Omului, drept pe care il intilnesti in toate statele comuniste si kaghebiste din lume, din SUA pina in Franta si pina in democrata Germanie. Va rog eu frumos, faceti un pustiu de bine si trimiteti-l acasa. Semnati pentru Demisia acestui... acestui... Nu spun cuvinte, ca fac Breaking News. Acestui tehnocrat perfect. Perfect pentru a-si duce sarcina la bun sfirsit: sa distruga Romania", a scris sociologul Mirel Palada pe Facebook, distribuind pagina "Demisia lui Bostan". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel