Reacție din Universitate: DNA să ancheteze acel CNATDCU!

Universitatea Bucuresti
Universitatea Bucuresti

Marian Preda, președintele Senatului Universității București, a comentat în nume personal, pe Facebook, scandalul declanșat de auto-denunțul lui Sebastian Ghiță. Comisia de Etică a UB a fost primul for în care lucrarea de doctorat a lui Victor Ponta, premier la acea vreme, a fost declarată un plagiat. Invalidată inițial, de CNATDCU, decizia Universității a fost confirmată după schimbarea componenței acestei comisii, în mandatul Cioloș.

Iată postarea prof. Marian Preda:
 
”1. Sunt disperați rău Ghiță și ai lui dacă el se autodenunță și astfel îi bagă la apă pe Ponta, Liviu Pop și pe alții pentru a o elimina pe Kovesi.

2. Dacă lucrurile stau așa și teza Codruței Kovesi e plagiată, ea trebuie să demisioneze urgent iar DNA trebuie să ancheteze procesul de mușamalizare a raportului acelui CNATDCU numit de Liviu Pop, marioneta lui Ponta.


3. Actualul CNATDCU are obligația morală să se autosesizeze urgent și să analizeze acuzația de plagiat pentru că ”plagiatorii noștri” nu sunt mai presus decât ”plagiatorii lor”, sunt plagiatori și atât!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel