Reacția unui fermier austriac după ce a gustat brânză românească

Un fermier cu o afacere de familie prosperă în localitatea Tiefgraben din Alpi a avut o reacție fabuloasă în momentul în care a gustat pentru prima dată brânză românească.  

Johann Fischhofer este un fermier austriac umblat prin lume și care a avut ocazia să se întâlnească cu un grup de fermieri din România care a mers în Austria pentru a învăța cum se face brânza maturată.

Doar că fermierul austriac a fost cel care a trăit experiența vieții lui atunci când Sterczer Sandor, din Covasna, a scos din "traistă" trei sortimente de brânză maturată realizate după o tehnologie elvețiană "adaptată" cum numai noi românii ne pricepem să facem și l-a invitat să guste, scrie agrointel.ro

"Este cea mai bună brânză pe care am gustat-o vreodată până acum, este mai bună și decât brânza pe care o fac eu aici. (...) Nu știam că românii fac o brânză așa de bună. Nu pot spune altceva decât că am gustat o brânză de calitate superioară, nu cred că mulți austrieci pot face o astfel de brânză", a subliniat Johann Fischhofer.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel