Reacția Ministerului Educației despre plagiatul lui Negoiță! Primarul: Regret că m-am lăsat tentat de 'moda' titlurilor

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei, Mirabela Amarandei, a declarat duminică, pentru Agepres, că Secretariatul tehnic al CNATDCU a primit vineri punctul de vedere în ceea ce priveşte plagiatul primarului sectorului 3, Robert Negoiţă.

Secretariatul tehnic al CNATDCU a primit vineri punctul de vedere al Academiei de Poliţie 'Alexandru Ioan Cuza', punct de vedere în care se constată plagiatul în cazul lucrării de doctorat a dlui Robert Negoiţă şi se recomandă, în acelaşi punct de vedere, retragerea titlului de doctor, a spus aceasta.

Primarul Robert Negoiţă a confirmat procedura demarată de Comisia de Etică a Academiei de Poliţie 'Alexandru Ioan Cuza' pentru a i se retragere titlul de doctor pe motiv de plagiat, el afirmând că singurul său regret este că s-a lăsat tentat, în trecut, de această 'modă' a titlurilor academice.

Comisia de Etică a Academiei de Poliţie 'Alexandru Ioan Cuza' a început procedura prin care, cel mai probabil, îmi va fi retras titlul de doctor. Nu am niciun regret că acest lucru se va întâmpla, cu atât mai mult cu cât îmi dau seama că, în parcursul meu din administraţia publică, cele mai importante au fost cunoştinţele dobândite practic. Singurul lucru pe care îl regret este acela de a mă fi lăsat tentat, în trecut, de această 'modă' a titlurilor academice. Este un episod pe care mi-l asum şi din care am învăţat o lecţie importantă: singurele realizări notabile sunt cele construite pe o bază sănătoasă! Mi-am asumat acest principiu în calitate de primar, dar, din păcate, nu l-am avut în vedere din perspectiva academică. Tocmai de aceea mă voi supune deciziei Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU), dacă acesta va decide să îmi retragă titlul de doctor, a scris Negoiţă duminică pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel