Reacția Andreei Paul la acțiunea în justiție a ministrului Nicolescu

Deputatul PNL Andreea Paul a declarat, joi, la B1 Tv, că ministrul delegat pentru Energie o acționează în instanță pentru că l-a acuzat de "lucruri evidente pe deja le cunoaște populația".

"Trebuia să-l întrebați pe dânsul. L-am acuzat de niște lucruri evidente pe care deja le cunoaște populația și anume s-a extins cu încă un an perioada acelor alți zece ani în care sistemul redevențelor la țiței și gaze a fost blocat printr-un contract de privatizare de pe vremea guvernului Năstase", a spus Paul.

"Referindu-mă la declarația dânsului de presă legată de liberalizarea prețului la gaze (...) Când știi bine că de la 1 ianuarie 2015 piața gazelor se va liberaliza pentru IMM-uri, că aceste costuri intră în bunurile și serviciile finale plătite tot de către români, cum poți să spui că românul nu este afectat", a mai spus ea.

Andreea Paul spune că nu se poate decie dacă statul român este "prost, corupt sau slab".

"Cert este că ne vom judeca și vom aduce argumente fiecare. Păcat însă că redevențele rămân la nivelul celor din ultimii 10 ani și este injust față de români. Nu-mi dau seama dacă avem de-a face cu un stat slab, corupt sau un stat prost. Îmi este foarte greu să mă decid pentru una dintre ele", a afirmat parlamentaru.

Ministrul delegat pentru Energie a anunțat că va demisiona dacă va crește prețul la gaze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel