RCS & RDS introduce două noi posturi în grila de programe

Cei trei milioane de abonați ai RCS&RDS din România vor avea din luna octombrie încă două noi posturi de televiziune. 

RCS & RDS a încheiat un contract cu Viacom Internațional Media Networks (VIMN) prin care va retransmite două posturi ale grupului în România, scrie DailyBusiness.ro, care citeazムpresa internaționalăƒ. Posturile care vor fi disponibile începând cu luna octombrie sunt Nickelodeon și Comedy Central.

Potrivit lui Bartosz Witak, general manager la Viacom International Media Networks pentru regiunea Europa Centrală şi de Est şi Israel, contractul încheiat cu RCS&RDS este "unul dintre cele mai mari succese" din acest an pentru Viacom.

 Comedy Central Extra, o televiziune ce difuzează seriale originale, animaţie şi stand-up comedy, s-a lansat în luna martie a acestui an în România, în pachetele companiei de telecomunicaţii Romtelecom.

În România, televiziunea Nickelodeon, dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 şi 14 ani, s-a lansat în 2010 într-o variantă localizată, fiind prezentă şi în pachete ale UPC România şi Romtelecom.

Televiziunile Comedy Central Extra şi Nickelodeon fac parte din portofoliul Viacom International Media Networks (VIMN), una din cele mai cunoscute companii de divertisment din lume. VIMN deţine câteva dintre cele mai populare televiziuni din lume, incluzând Comedy Central, Nickelodeon, VH1, Viva, MTV. Brandurile Viacom sunt privite la nivel global în peste 600 de milioane de case, în 160 de ţări şi în 34 de limbi prin intermediul a 166 de televiziuni cu program localizat şi prin peste 550 de mijloace media digitale şi televiziuni pe mobil, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel