Răzvan Trifan, concurent Masterchef, și soția sa au murit într-un accident rutier

Tragedie în familia unui fost concurent de la Masterchef, concurs culinar difuzat pe Pro TV!

Răzvan Gabriel Trifan, în vârstă de 34 de ani, și soția acestuia, Maria, în vârstă de 32 de ani, și-au pierdut viață, marți, într-un grav accident rutier pe rază comunei Saschiz, județul Mureș, scrie Libertatea.

Fiica lor, de doar 1 an, se află în stare gravă la Spitalul Clinic Județean Tg. Mureș, medicii fiind rezervați în privință diagnosticului.

Răzvan Gabriel Trifan se afla la volanul autoturismului marca Opel când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, chiar într-o curbă, moment în care s-a izbit de un autocar care se întorcea din Grecia și circula regulamentar. Din primele informaţii se pare că brăileanul ar fi adormit la volan. Cei doi au murit pe loc în timp ce fetița a fost transportată cu elicopterul SMURD la UPU Tg. Mures

Soții Trifan trăiau o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit pe data de 15 septembrie 2012, iar un an mai târziu a venit pe lumea rodul acestei mari iubiri: Maria Sofia.

Răzvan Gabriel Trifan lucra în domeniul vânzărilor de aproximativ 10 ani, din 2007. Pasionat de gătit, Trifan a participat în anul 2013, la cea de a II-a ediție a show-ului "Masterchef", unde a prezentat un sturion în crustă de alune cu scoici gigant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel