Răzvan Simion şi Lidia Buble vorbesc pentru prima dată despre relaţia lor

Foto: Click
Foto: Click

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion (36 de ani) şi cântăreaţa Lidia Buble (23 de ani) au vorbit pentru prima dată despre realţia lor într-un interviu acordat revistei „Unica“.

Prezentatorul matinalului „Neaţa cu Răzvan şi Dani", de la Antena 1, a vorbit pentru prima dată despre despărţirea de soţia sa Diana, cu care are doi copii, şi despre cum a început să se îndrăgosteasă de Lidia Buble, lămurind că relaţia de 15 ani pe care o avea cu mama copiilor săi s-ar fi încheiat oricum, chiar dacă n-ar fi apărut tânăra cântăreţă în viaţa sa.

„Nu am terminat o relaţie pentru că a apărut Lidia, nu mi-am lăsat copiii, ci s-a întâmplat ca Lidia să apară în momentul în care terminam o relaţie. Am divorţat de mama copiilor mei, nu de copiii mei. (...) Ne-am cunoscut întâi la mine în emisiune, apoi la concerte prin ţară şi am continuat pas cu pas cu pas. Nu a fost ceva fulgerător, în care să închidem toate uşile în urma noastră. A fost o perioadă de tatonare, în care eu primeam zilnic confirmări că ea e ce trebuie pentru mine", a declarat Răzvan Simion pentru unica.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel