Răzvan Sava (PNL), noul primar general interimar al Capitalei

PNL, care după arestarea lui Sorin Oprescu, nu a dorit să preia interimatul de la Primăria Capitalei, are acum primar general, după ce a inițiat demiterea lui Ștefănel Dan Marin (UNPR), în persoana lui Răzvan Sava. 

Liberalul Răzvan Sava a fost ales primar general interimar al Capitalei în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de miercuri.

Anterior, în aceeaşi şedinţă, Răzvan Sava, care era consilier municipal al PNL, a fost ales viceprimar al Capitalei. Proiectul de hotărâre privind desemnarea unui viceprimar a fost adoptat cu 33 de voturi "pentru" și şase abţineri.

"Mi-am propus patru priorităţi pe care le voi aplica de mâine. Prioritatea zero este rezolvarea situaţiei la RADET, vreau ca împreună cu conducerea RADET să stabilim nişte măsuri clare care se impun, astfel încât bucureştenii să nu aibă probleme cu furnizarea de apă caldă şi căldură, mai ales acum, în pragul iernii. Mâine voi convoca o şedinţă de lucru împreună cu conducerea RADET, astfel încât să luăm o serie de măsuri urgente care se impun în acest moment. Tot mâine voi convoca comitetul de iarnă pentru a vizualiza pregătirile de iarnă. Este chestie de zile sau de ore când vom avea prima zăpadă şi ştim că la prima fulguială traficul din Bucureşti este blocat", a declarat Răzvan Sava, după ce a fost ales primar general interimar al Capitalei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel