Răzvan Dumitrescu: "Pe cine amenință Traian Băsescu?". Mădălin Voicu: Are frisoane

Fostul președinte Traian Băsescu a scris, pe pagina de Facebook, că îi va da în judecată pe cei care lansează minciuni la adresa sa pe subiectul răpirii jurnaliștilor în Irak.

Mesajul lui Traian Băsescu a fost unul tăios.

VEZI AICI: Traian Băsescu a răbufnit: Ticăloşilor – cine spuneaţi că tremură?

Deputatul Mădălin Voicu a apreciat, în emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3, că mesajul lui Traian Băsescu nu iese din tiparul obișnuit. Mădălin Voicu spune că "în toată perioada în care ne-a umilit, comportamentul și discursurile lui Traian Băsescu au fost vecine cu nebunia". Politicianul a întărit ulterior în emisiune că fostul președinte este "tra-la-la", spunând că "omul este vecin cu un tip de aroganță care frizează inconștiența".

Despre cazul la care a făcut referire Traian Băsescu, dosarul jurnaliștilor răpiți în Irak, Mădălin Voicu este de părere că persoanele implicate direct "nu au spus tot ce aveau de spus" și că "Traian Băsescu are frisoane în legătură cu acest caz".

"Eu cred că n-o să se facă lumină prea curând, mai ales că înțeleg că sunt documente secretizate pe ani buni. Dacă n-ai toate datele, nu se poate termina așa cum vrem noi", a mai spus Mădălin Voicu. Întrebat de jurnalistul Răzvan Dumitrescu pe cine amenință Traian Băsescu, Mădălin Voicu spune că "el e pornit pentru că noi, încet, încet, aflăm lucruri pe care el nu credea că o să le aflăm".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel