Răzvan Dumitrescu, dezvăluire explozivă: Manipulare grosolană de la Cotroceni

Răzvan Dumitrescu și Oana Zamfir dezvăluie, în emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3 o "manipulare grosolană de la Cotroceni". 

Răzvan Dumitrescu a anunța că vor transmite în emisiunea de luni "cine i-a pus în gură președintelui Germaniei DNA-ul". 

Știrea a făcut înconjurul presei. Potrivit informațiilor de la Palatul Cotroceni, președintele Germaniei, Joachim Gauck, a declarat că "Dorim să consolidăm activitatea DNA ca a treia putere în stat". 

Potrivit informațiilor transmise de sursa citată, în propoziția tradusă, președintele Germaniei vorbește despre justiție, nu despre DNA. 

Cu toate acestea, afirmația tradusă greșit, deși președintele Klaus Iohannis cunoaște la perfecție limba germană, continuă să fie publicată pe site-ul Administrației Prezidențiale. 

Jurnalistul Răzvan Savaliuc crede că "este limpede de unde se comandă propaganda asta mincinoasă privind activitatea DNA ca fiind numărul unu în România, e clar, vine de la vârful Cotroceniului, nu-și permitea un traducător să mistifice un cuvânt: justiția să-l transforme în Direcția Națională Anticorupție. Deci e clar că s-a dat indicație și manipularea e de la Administrația Prezidențială". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel