Răzvan Dumitrescu, dedicație pentru prietenii deontologi ai lui Mihăiță Calimente, la o zi după ce l-a dat afară pe liberal din platoul de la Antena 3

Răzvan Dumitrescu a făcut publică "o dedicație" pentru prietenii deontologi ai lui Mihăiță Calimente, la o zi după ce jurnalistul l-a dat afară din platou pe liberal.

Iată mesajul postat joi de Răzvan Dumitrescu pe pagina sa de Facebook:

"Dragi prieteni, am o dedicație pentru toți prietenii deontologi ai domnului CALIMENTE. Să începem:

1 octombrie 2012, Calimente: 'Jumătate dintre parlamentarii PDL sunt tâlhari și jumătate lotri. (…) Toți cei șapte parlamentari PDL de Arad, printre care și Igaș, când au început activitatea parlamentară nu aveau lacrimi să plângă, iar acum nu mai pot de case, de mașini și terenuri. (…) Și așa cum domnul Falcă a venit cu o pungă de un leu și cu hainele de pe el, la fel au venit și ăștia. Vin săraci de la țară și acum nu mai pot de fițe. Și atunci despre ce criterii de moralitate vorbim? La PD nu e cazul'. 

Adică, acest individ care în acest moment e coleg cu 'tâlhari și lotri', vine în platou și dă lecții de moralitate? Acest individ, împreună cu 'tâlhari și lotri', vor să aleagă ei cine are dreptul să pună întrebări candidaților și cine nu? Acest individ a cărei moralitate se vede din consecvența punctelor de vedere pe care le exprimă împreună cu alții ca el au pretenția să decidă în țara asta cum trebuie, ce trebuie și cine trebuie să modereze o dezbatere între candidați? Acest individ și alții ca el ne fac nouă legi, se mută dintr-o tabără în alta, schimbă majorități rezultate din votul popular și au pretenția să fie respectați, ascultați și suportați indiferent de felul în care fac și spun niște lucruri?"

Vezi și: Răzvan Dumitrescu a răbufnit și a dat afară din emisiune un lider PNL: "În acest moment părăsiți platoul!" - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel