Răzvan Burleanu: FRF nu a solicitat finanțare de la Ministerul Tineretului și Sportului

Foto: sptfm.ro
Foto: sptfm.ro

Secretarul de stat Carmen Tocală a anunțat, luni, că Federația Română de Fotbal va beneficia în 2015, în premieră, de o alocare financiară de aproximativ un milion de euro de la Ministerul Tineretului și Sportului, pentru pregătirea loturilor de tineret şi juniori. La scurt timp după publicarea informației, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a reacționat și a transmis că forul pe care îl conduce nu a făcut nicio solicitare către MTS, în vederea unei finanțări din bugetul de stat.

Vezi aici detalii despre alocarea financiară anunțată de Carmen Tocală: Situație fără precedent anunțată la FRF! Sandu: "Nu mi se pare corect"

Iată reacția oficială a lui Răzvan Burleanu, conform digisport.ro:

"Am spus de la bun început: vom atrage toate fondurile și finanțările pe care Federația Română de Fotbal le poate accesa. E mai mult decât o promisiune făcută membrilor afiliați și iubitorilor fotbalului, pentru mine e o obligație care ține de managementul performant.

Asta pentru că nu există bani de care dezvoltarea fotbalului românesc să se poată lipsi. Însă, cel puțin până acum, am decis să nu solicităm finanțare de la Ministerul Tineretului și Sportului.

Totodată, în dezvoltarea centrelor regionale de excelență am decis să ne bazăm exclusiv pe sprijinul autorităților locale și investiții din mediul privat, fără o implicare financiară din partea statului.

Răzvan Burleanu, președinte Federația Română de Fotbal".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel