Răzvan Burleanu a găsit vinovații pentru eșecul României la Euro 2016

Preşedintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, nu se consideră vinovat de eliminarea din grupe a României de la Euro 2016 și pune dezastrul de la Euro 2016 pe seama lui Mircea Sandu şi a vechii conduceri a Federaţiei.

"Acest eşec reprezintă o consecinţă a unei investiţii care nu a avut loc timp de 24 de ani, după Revoluţie. Asta e realitatea pe care o avem astăzi. Ce pot să-mi reproşez este că acest proces de reconstrucţie pe care l-am început acum doi ani de zile şi suntem nevoiţi să-l accelerăm la cea mai înaltă viteză nu a început acum 24 de ani. Ca să ai parte de jucători tineri la nivel de echipa naţională ai nevoie ca să fi început investiţia acum 24 de ani. Nimeni nu vă poate promite rezultate peste noapte dacă nu reuşim practic să ne implicăm şi să avem o dezvoltare consistentă şi coerentă", a declarat luni Răzvan Burleanu la revenirea "tricolorilor" în ţară, citează digisport.ro.

Citește și: EURO 2016: ROMÂNIA - ALBANIA LIVE SCORE. SURPRIZA serii

Şeful FRF nu îl consideră pe selecţionerul Anghel Iordănescu principalul vinovat pentru eşecul din Franţa.

"Jucătorii noştri, în comparaţie cu jucătorii de altădată, în spatele cărora foarte mulţi oameni s-au ascuns ani de-a rândul, nu joacă la echipe de top, nu sunt obişnuiţi cu turneele finale. Cu câteva mici excepţii, nu avem jucători care să fi trecut pe la turneele finale. Vom face o analiză şi o să vă comunicăm rezultatele acestei analize în perioada urmatoare, în maximum o săptămână", a mai spus Răzvan Burleanu.

Citește și: Iordănescu, scandal cu un jurnalist: Sunteți un om rău. Nu ştiţi decât să distrugeţi

De asemenea, Răzvan Burleanu consideră că "fotbalul românesc arată aşa cum arată şi societatea românească. Uitaţi-vă la valurile de corupţie care au acaparat societatea, uitaţi-vă la lipsa infrastructurii fotbalistice, pe ce stadioane se antrenează copiii noştri, care sunt salariile care se câştigă la nivel de copii şi juniori, mingile care lipsesc. Toate lucrurile acestea contează. Jucătorii buni, talentaţi, nu pică din cer", a mai spus șeful FRF. 

În ceea ce privește viitorul lui Anghel Iordănescu la conducerea echipei naţionale a României, Răzvan Burleanu a precizat că va anunţa "peste câteva zile" decizia luată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel