Răzgândeala lui Nicușor Dan. NOU anunț despre demisie

Nicușor Dan
Nicușor Dan

Nicușor Dan a declarat, în această seara, că dacă forurile superioare ale formațiunii vor lua o decizie contrară celei anunțate de Biroul Național al USR, care s-a pronunțat împotriva redefinirii familiei în Constituție, va face o cerere de reînscriere în partid.

Nicușor Dan a declarat, în această seara, că în cazul în care forurile superioare ale formațiunii vor lua o decizie contrară celei anunțate de Biroul Național al USR, care s-a pronunțat împotriva redefinirii familiei în Constituție, va face o cerere de reînscriere în partid.


„Mi-am dat demisia, am trimis-o prin e-mail la Biroul Local al filialei sector 6. În secunda în care ei se vor întruni, vor lua act de demisie (...) Numai că în situația aceasta, chiar dacă USR este o instituție tânără și are aspecte fragile, există un statut care prevede că atunci când președintele este în imposibilitatea să își exercite mandatul, vicepreședintele care a avut cele mai multe voturi la Congres preia conducerea interimară, în persoana lui Elek Levente, o persoană foarte bună pentru poziția aceasta. Partidul mai are niște foruri mai înalte decât cel care a luat decizia de ieri și forurile acestea pot să ia decizia contrară, în sensul că nu ne pronunțăm pe referendumul pentru familie. În situația aceasta eu voi face o cerere de reînscriere în partid", a spus Nicușor Dan, la TVR.


De asemenea, a menționat că aceste foruri superioare ale USR se vor întruni în două-trei săptămâni. Consideră că, indiferent dacă va reveni asupra demisiei sau nu, are încredere că „ei vor face tot ce e mai bine pentru România".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel