Urmărește emisiunea live


Război total Antena 1-PRO Tv, de la 1 septembrie: Principalele producții

Antena 1 și PRO Tv au anunțat grilele de programe din această toamnă, iar războiul pentru audiențe se prefigurează mai aprig ca niciodată. Televiziunea generalistă din Intact mizează pe șase noi producții de divertisment în lupta cu PRO Tv.

Show-ul culinar "Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor" va fi difuzat în serile de luni şi marţi, la concurenţă directă cu "Masterchef", de la PRO Tv. Cei trei membri ai juriului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, deschid porţile Infernului pentru bucătarii participanți la show.

Dansul este vedetă și în această toamnă, în fiecare duminică, la Antena 1. Formatul "Dansează printre vise" ("Dancing With the Stars") va aduce pe ringul de dans perechi formate din vedete şi dansatori profesionişti, care vor  să câștige marele premiu. Din juriu va face parte Mihai Petre.

Din 19 septembrie, în fiecare vineri, de la 20:30, Antena 1 va transmite cel de-al patrulea sezon al concursului "X Factor", la concurență directă cu "Vocea României", de la PRO Tv. Pe lângă cele două super-producții de la Antena 1 și PRO Tv, în lupta pentru audiența de vineri seară va intra și ultimul sezon din "Suleyman Magnificul", difuzat la Kanal D.

Citește și: Pro TV și Antena 1, război total! Vinerea va fi măcel!

Vedetele vor fi din nou provocate să arate cât de talentate sunt, într-un nou sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva", ce va fi difuzată sâmbătă seara, din 13 septembrie, pe Antena 1.

În serile de joi, talent-show-ul "Next Star", dedicat copiilor, va debuta din 18 septembrie, la Antena 1, și va lupta cu "Las Fierbinţi" - două episoade, la PRO Tv, și "Suleyman Magnificul", la Kanal D.

Toni Grecu şi echipa sa revin din această toamnă la Antena 1, în fiecare miercuri, cu un nou sezon "Serviciul Român de Comedie". Emisiunea se suprapune cu noul talent-show de la Kanal D, "KidSing".

Vezi și: Grilă de toamnă la Kanal D. Noi emisiuni începând cu 1 septembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel