Război politic. Trei tone de fecale vărsate la un sediu de partid- VIDEO

Scandalul politic din Republica Moldova pute. La propriu. Peste trei tone de fecale au ajuns în fața sediului PLMD din Chișinău. O greșeală, spun angajații de la salubrizare. 

Coincidență sau nu, cel care a făcut public ceea ce s-a întâmplat la sediul PLMD din Chișinău a fost chiar liderul "Partidului Nostru", Renato Usatîi. El a publicat și un video de la fața locului.

Poliția spune, însă, că nu a fost o faptă premeditată, cu un accident produs din vina unui șofer de autospecială. 

"Trei tone jumătate de rahat au fost descărcate în fața sediului PLDM din Chișinău. Acesta este doar începutul. Vrem miliardul înapoi. Cred că a acest lucru a fost organizat chiar de Filat. Vrea în orice fel să atragă atenția asupra partidului său", scrie Usatîi, pe pagina sa de Facebook, unde a adăugat și o filmare făcută de un martor, potrivit deschide.md

Iată și filmarea făcută de camera de supraveghere de pe site-ul partidului: 

Sursa citată mai scrie că poliţiştii a intentat un dosar penal pe numele șoferului și a pasagerului său care au descărcat trei tone de fecale în faţa sediului PLDM. Cei doi bărbați în vârstă de 43 şi 38 de ani au fost reținuți. Ei riscă să plătească o amendă de până la 14 mii de lei sau să facă până la şapte ani de puşcărie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel