Război pe RCA. Hagiu îl trimite pe Chirițoiu la DNA

Augustin Hagiu a reacţionat foarte dur la adresa lui Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei care s-a arătat îngrijorat de situaţia îngheţării preţurilor RCA. Într-o intervenţie la Antena 3, preşedintele Federaţiei Operatorilor Români de Transport ia în calcul chiar un denunţ la DNA, în cazul în care Consiliul Concurenţei intervine în problema preţurilor RCA. 

”Având în vedere situaţia, dacă bagă băţul prin gard (Bogdan Chiriţoiu-n.r.), probabil va trebui să facem o sesizare la DNA să vedem dacă nu cumva există nişte interese care rup uşa Consiliului Concurenţei pentru a bloca această ordonanţă. Sau există interese care rup uşa Guvernului ca să nu dea această ordonanţă în Monitorul Oficial. Eu nu cred că lucrurile pot rămâne aşa. Nu ne jucăm nici cu transportatorii, nici cu cetăţenii plătitori de RCA. Astăzi suntem într-o poziţie şi după trei zile ne răzgândim. Deci în niciun caz nu cred că cineva îşi poate permite o asemenea chestiune”, a declarat Augustin Hagiu, preşedintele Federaţiei Operatorilor Români de Transport.

Reacţia dură a lui Hagiu a venit în replică la declaraţia preşedintelui Concurenţei care nu ar fi de acord cu intervenţia statului asupra îngheţării preţurilor la RCA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel