RATB, anunț după ce mai mulți controlori au sechestrat un bărbat

Biroul Relații Publice din cadrul RATB a transmis o informare după ce un bărbat a fost sechestrat de controlorii RATB în plină stradă, după cum a arătat DC News în urmă cu câteva zile.

"Vă informăm că în cadrul RATB s-a demarat o anchetă în vederea stabilirii faptelor și dispunerea măsurilor ce se impun în cazul la care dumneavoastră faceți referire, însă, în momentul de față nu avem rezultatele, ancheta fiind în desfășurare", a transmis RATB la solicitarea DC News.

[citeste si]

Amintim că bărbatul în cauză a fost prins fără bilet în autobuz, iar trei controlori l-au amendat. După ce omul a coborât, controlorii și-au dat seama că i-au înapoiat restul greșit. Unul dintre ei îi dăduse banii, dar, fără să fie atent la colegii lui, un al doilea controlor din grup i-a dat şi el bărbatului încă 50 de lei. Și-au dat seama ce s-a întâmplat și au coborât după el. L-au sechestrat însă pe om în stradă și au amenințat că sună la poliţie.

Cu tupeu, controlorii chiar l-au acuzat pe călător că i-a înșelat cu bună știință. În cele din urmă, disperat că pierdea avionul, pasagerul le-a dat controlorilor cei 50 de lei și a fost lăsat să plece.

VEZI ȘI: VIDEO ȘOCANT: Bărbat sechestrat de controlorii RATB în București- EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel