Rareș Bogdan: Victor Ponta a ales să mă înjure

Rareș Bogdan a profitat de intervenția telefonică de luni seară a lui Victor Ponta în emisiunea "Jocuri de Putere" și i-a propus șefului Guvernului să vină în studio într-o ediție viitoare, invitație pe care Ponta a refuzat-o pe motiv că Realitatea Tv "nu-și plătește taxele". 

În seara următoare, Rareș Bogdan și-a început emisiunea vorbind despre discuția cu premierul României. Realizatorul s-a arătat deranjat de atitudinea pe care Victor Ponta a avut-o în timpul intervenției telefonice de la Realitatea TV. Rareș Bogdan a spus că miercuri seară va realiza o ediție a emisiunii "Jocuri de putere" în care va explica de ce Victor Ponta nu poate să ajungă președintele țării.

vezi și: Rareș Bogdan, schimb de replici cu Victor Ponta

"Realitatea TV a fost și va rămâne mult timp de acum încolo. După cum ați văzut luni seară, am fost extrem de civilizat și i-am permis lui Victor Ponta să intre în dialog cu bunul său prieten, Crin Antonescu. Am făcut asta și mai mult decât atât. L-am invitat pe Victor Ponta la un discurs absolut civilizat despre România și am primit o înjurătură în propria casă. Adică eu i-am deschis ușa, l-am invitat, l-am pus la masă, iar premierul nu s-a dezmințit și a ales să ne înjure spunând o minciună la care eu am reacționat atât câ puteam de civilizat. Aș fi putut să fiu la fel de mitocan ca domnia sa, dar am ales să fiu civilizat pentru că sunt convins că vom câștiga cu civilizația, politețea și cu bunul simț. Eu cred că politețea ne va face învingători. Aveți grijă când deschideți ușa... cui i-o deschideți pentru că s-ar putea ca persoana care vă intră în casă să vă injure și să dorească să vă ia și nevasta și să vă golească și frigiderul. Cam așa a făcut Victor Ponta aseară. El a uitat că PSD are 8 milioane de euro datorii, dar făcea referiri la Realitatea TV. Pentru că Victor Ponta m-a enervat, miercuri seară vă voi arată de ce el nu poate să ajungă președintele României".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel