Rareș Bogdan, REVOLTAT: Și să nu te enervezi? Execrabil!

Rares Bogdan
Rares Bogdan

Rareș Bogdan se arată revoltat de întârzierile zborurilor Tarom, acuzând o ”companie managerială execrabil”.

Iată mesajul jurnalistului:

”Și sa nu te enervezi..... ?!? Companie manageriată execrabil! Bine ca s-au fotografiat ca maimuțele la venirea unei noi aeronave in flota, una in Leasing operațional cu vreo 400.000 de EUR pe luna pe care nu suntem siguri ca o vom și achiziționa in cele din urma..... Dar KlemmDragneaGrindeanuDan împreuna intr-o hora a penibilului absolut in urma cu doar doua zile....

A plecat Wizz de ora 21.05, a plecat Blue de ora 21.20 și ...45 de minute întârziere la TAROM-ul de ora 21.50, marea companie naționala îngropată de ticăloși/prosti și politic prea mult! BlueAir -22 de avioane si 850 de angajați / TAROM 21 de aeronave, funcționale doua, 2.100 de angajati!

CU ASTA AM SPUS APROAPE TOT..... (Mi-am luat bilet la ultima cursa pentru ca azi am fost in 3 locații plus una de unde vom transmite vara aceasta emisiunile de pe Litoral.... mai stau 45 Min in plus in aerogara din cauza unui management de toată jena...... "Știți, ne scuzați domnule Bogdan dar nu avem avion disponibil......" mai așteaptă vreo 80 de persoane alături de mine... #tarominpicaj”

Foto:

 (w670).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel