Rareș Bogdan, ipostază inedită: Sunt mai uman și mai relaxat... - Foto

Postul Realitatea TV a relansat, vineri, Realitatea FM, iar startul a fost dat de Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere". Jurnalistul a discutat direct cu ascultătorii pe temele principale ale zilei, dar și despre lansarea noului produs media. 

Rareș Bogdan a realizat prima ediție a emisiunii "Jocuri de Putere" în varianta de FM. În fiecare vineri, de la 13.00 la 15.00, ascultătorii Realitatea FM vor avea ocazia să discute cu Rareș Bogdan despre principalele subiecte din actualitate.

După prima emisiune realizată la radio, Rareș Bogdan a explicat, pentru showbizreport.ro, motivul pentru care a ales să înceapă emisiunea la radio.

"În anul 2016 radioul va fi Regele (...). Căutam de mult o emisiune în care să pot reacționa cu telespectatorii fideli "Jocuri de putere". Formula de a realiza o emisiune săptămânală la radio mă ajută să intru în legătură directă cu cei care ne urmăresc pe tv sau ne ascultă în mașină și să schimbăm idei, să primim critici bine intenționate sau pur și simplu să constatăm că de multe ori împărtășim aceleași păreri. Chiar dacă au existat mici neconcordanțe generate de ediția-pilot, consider eu, dar și ceilalti care au ascultat, că a fost o ediție reușită, care lipsită de constrângerile tv mă ajută să fiu mai uman și mai relaxat în relația cu publicul", a afirmat Rareș Bogdan. 

După prima ediție a emisiunii "Jocuri de Putere" de la Realitatea FM, Rareș Bogdan a postat pe pagina sa de socializare: "Azi de la 13.00 la 15.00 am fost "On Air"! Va multumesc frumos tuturor". Mesajul este însoțit și de două imagini surprinse în timpul emisiunii de la radio.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel