Rareș Bogdan-Grigore Cartianu, scandal uriaș. "Penibilule, nu îți este rușine?"

Rareș Bogdan face praf un așa-zis jurnalist după o serie de acuzații incredibile care i-au fost aduse.

Rareş Bogdan (Realitatea TV) şi Grigore Cartianu, un mercenar băsist, se războiesc pe Facebook, totul pornind de la o informaţie publicată de Cartianu: în seara în care s-a produs accidentul din coloana oficială a lui Oprea, vicepremierul venea de la un restaurant, unde se întâlnise cu Rareş Bogdan şi cu deputatul Nuţu Fonta.

Rareș Bogdan îi dă o replică devastatoare în care îi arată cum au stat, de fapt, lucrurile.

[citeste si]

"In plina noapte am observat ca unii sufera de noaptea mintii... Nu am stiut daca sa reactionez verbal sau pur si simplu sa deplang afectiunea de care sufera un baiat, care dupa ce s-a infruptat din banii lui Dinu Patriciu, a ajuns sa il injure pe acesta in cel mai scabros mod cu putinta.
Cert este ca un individ care se chinuie sa iasa in evidenta de vreo doi ani, injurandu-ma cu stoicism si perseverenta, asta seara a comis o imprudenta ce demonstreaza prostia crasa care ii populeaza cutiuta craniana, de o forma oricum nedefinita. Imbecilul cu pricina a scris o porcarie mai mare decat el asta noapte, dupa ce am terminat o emisiune de dezvaluiri, despre o mafie de unde s-a infruptat si el si, foarte posibil, multi altii... (in curand alte nume implicate in jaful de la Borsa si Valea Vaserului).

Ce a scris individul? O imbecilitate si o MINCIUNA atat de usor demontabila incat ma intreb de ce m-am oprit din lectura "Confesiunilor unui cafegiu", pentru a-i raspunde maimutoiului...

Penibilule, nu iti este rusine sa insinuezi ca ministrul Oprea se intorcea de la o intalnire la care a luat parte si subsemnatul, in seara in care a avut loc accidentul in care si-a pierdut viata politistul Bogdan Gigina? Iti era atat de greu sa iti pui la treaba cei doi neuroni pentru a vedea ca data de 20 octombrie 2015, data accidentului in care si-a pierdut viata politistul Bogdan Gigina, a fost intr-o zi de marti?!? Iti era greu sa vezi daca am lipsit de pe sticla tv-ului Realitatea Tv in acea seara? Pot intelege ca ma urasti, chiar daca nu credeam ca invidia pe care mi-o porti (doar fiindca tu esti mai prost, mai urat, mai jenant si nu te saluta nici vecinii pe strada), te poate face sa aberezi in halul asta... Era un efort prea mare sa faci un click pe realitatea.net, in arhiva "Jocuri de putere", pentru a vedea cam ce faceam in martea respectiva, la ora la care a avut loc accidentul....?!? Si inainte de asta cu ceva timp.

Eram in DIRECT, eram in Live, adica eram alaturi, intr-o singura seara, de mult mai multi oameni decat te-au vazut pe tine in viata asta! Eram intr-una dintre cele 5 zile din 7 in care, intre 20.45 si 00.15/00.30, sunt in studioul Realitatea TV. Aaaaaa, vei spune ca accidentul a fost inainte de ora intrarii mele in Direct. Poate, dar eu, spre deosebire de tine, inainte de a intra in Direct, ma duc sa fac un dus... am inteles ca iti este strain acest obicei, ma barbieresc, dupa care ma imbrac cu un costum, adica ceva ce tu cred ca nu poti intelege ce e, ca nu ai cum, apoi imi aleg o cravata, o batistuta asortata, dupa care intru la machiaj, imi verific desfasuratorul cu Roxana/Calina/Mihai si imi fac o rugaciune sa nu dau peste prosti ca tine pe parcursul emisiunii...

Cine ti-a spus o astfel de enormitate? Oricine ar fi, si-a batut joc de tine!

Te-ai mai facut o data de ras! Ei, si?! Ce conteaza la tine, care treci aproape zilnic prin starea asta, iti vei spune probabil!? Pai conteaza, pentru ca vor vedea si foarte putinii oameni care te mai iau in seama, ca nu esti altceva decat un individ bolnav de ura, de invidie.... Ti-am raspuns acum, pentru ca deja intreci masura, fara ca eu sa fi facut referire la tine vreodata. Cum nu am facut, de fapt, nici acum. Pur si simplu imi este jena mie de rusinea ta, pentru a scrie aici numele tau! Cine vrea sa ghiceasca, sa o faca, iar cine nu sa se gandeasca ca oricine minte cu nerusinare ar putea sa se regaseasca in caracterizarea de mai sus.

(Mi-am pierdut 10 minute cu tine, in loc sa imi vad de lectura obligatorie inainte de culcare. Am gresit. Ti-am acordat prea mult.)", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel