Rareș Bogdan, fotografie de colecție, alături de Patriarhul Daniel

Rareș Bogdan le-a făcut, joi, o surpriză prietenilor săi de pe Facebook. 

Realizatorul emisiunii "Jocuri de putere", de la Realitatea TV, a publicat pe contul său de socializare două fotografii realizate astăzi în incinta Catedralei Române, în care apare alături de Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Imaginile au generat numeroase comentarii. "A fi credincios nu inseamna sa iti faci poze cu mai marii bisericii :credinta e in suflet nu o afisezi cu poze pe facebook", a comentat critic un internaut, în timp ce un altul îl felicită: "Bravo....domnule Rares felicitari ca oricat de sus ati ajuns nu ati uitat de Dumnezeu!".

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a oferit astăzi, 2 iulie 2015, în Catedrala Patriarhală din București, Diploma și Medalia omagială „Sfântul Ioan Gură de Aur" unor personalități ale vieții publice românești, academicieni, profesori universitari, artiști și jurnaliști, implicați în susținerea educației religioase a tinerei generații. În cuvântul rostit cu această ocazie, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a mulțumit tuturor persoanelor care au susținut înscrierea elevilor la ora de Religie la nivel național.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel