Rareș Bogdan despre ELENA UDREA LA DNA. "România este cuprinsă de o caracatiță a corupției"

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere" de la Realitatea, susține că România are nevoie de o curățenie în rândul persoanelor corupte.

Rareș Bogdan a explicat la Realitatea că, în urmă cu patru luni, Joe Biden, vicepreședintele SUA, a sugerat, cu ocazia vizitei în România, că este nevoie ca autoritățile să se ocupe de problema corupției.

Nu este de dorit să se ajungă la situația din Ucraina

"România are nevoie de curățenie pentru că Ucraina, nefăcând curățenie în corupție, aproape s-a destrămat", susține Rareș Bogdan care spunecă o acțiune de luptă anticorupție este coordonată și susținută de SUA, ca aliat.

Cazul lui Gheorge Ștefan

Acesta a explicat că Ministerul Dezvoltării a avut un buget uriaș, iar "Gheorge Ștefan, la fel ca alți baroni PDL  au fost primii care au încercat să se înfrupte din bani publici", însă acesta a punctat că edilul din Piatra Neamț "se află în fruntea unui iceberg".

Citește și: Elena Udrea, la DNA. Bogdan Chirieac: Elena Udrea este chemată ca martor

Cât de mult i-ar prejudicia Elenei Udrea faptul că a fost chemată la DNA

Rareș Bogan a explicat că imaginea Elenei Udrea "ar fi fost prejudiciată dacă era primul prezindețiabil în această situație". Însă, din moment ce și numele altor candidați la președinție apar în diferite dosare, românii nu mai sunt afectați.

"Vor urma nume din ce în ce mai mari, acuzații din ce în ce mai grave", iar "România este cuprinsă de o caracatiță a corupției care a cuprins întreaga scena politică", a declarat acesta pentru Realitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel