Raluca Prună, despre codurile penale: E surprinzător...

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, s-a arătat joi surprinsă de numărul mare de articole din noile coduri în materie penală declarate neconstituţionale, ea precizând că acestea trebuie corectate. Totodată, ministrul Justiției a afirmat că va apărea mai des la TV, pentru a vorbi despe activitatea sa.

Ministrul a răspuns joi, pe pagina sa de Facebook, unor întrebări adresate de cititori.

Ea a fost întrebată în legătură cu numărul mare de articole neconstituţionale din Codul penal şi Codul de procedură penală şi responsabilitatea celor care le-au redactat. 'Într-adevăr, e surprinzător cât de multe articole au fost declarate neconstituţionale de CCR. Chestiunea nu este să tragem acum la răspundere pe autori, ci să corectăm textele. Asta am făcut prin OUG 18/2016, la cererea sistemului judiciar prin CSM', se arată în răspunsul postat de Raluca Prună. 

Totodată, ministrul Justiției a răspuns și unui alt cititor, nemulțumit că nu cere "drept la replica televiziunilor care deformeaza realitati despre munca sa. ... un drept la replica live in diferite emisiuni v-ar creste popularitatea, asadar forta necesara reformei sistemului.Cei informati nu va cunosc iar cei dezinformati deja va vor capul.Luati asta in calcul pe viitor", a fost îndemnul persoanei. 

"Am avut o abordare nu prea inspirata. Am crezut ca intr-un mandat scurt e mai important sa fac decat sa apar la TV. Aveti dreptate, trebuie sa explic mai bine si voi aparea mai des", a fost mesajul Ralucăi Prună.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel