Raluca Prună, decizie de neînțeles. Judecătorii îi sar în cap

Uniunea Naţională a Judecătorilor din România, Centrul de Resurse Juridice şi Asociaţia Miliţia Spirituală o acuză pe Ministrul Justiţiei Raluca Prună că refuză să participe la dezbaterea cu societatea civilă pe tema legislaţiei ce implică responsabilitatea statului în respectarea vieţii private.

"Absenţa sa şi de la această dezbatere este de neînţeles, cu atât mai mult cu cât în invitaţia şi agenda trimise iniţial aceasta apărea ca şi co-iniţiator al dezbaterii, pentru ca în final Ministerul Justiţiei să se retragă iar dezbaterea sa fie asumată numai de MCPDC. Reamintim că Ministrul Prună nu a dat curs nici invitaţiei societăţii civile de a participa la dezbaterea organizată pe aceeaşi temă la Palatul Parlamentului, în data de 31 martie 2016.

Ordonanţa de urgenţă nr. 6/11 martie 2016 se dezbate în prezent în Parlament, iar Ministrul Justiţiei participă în mod activ în comisiile de specialitate pentru a o susţine. Era important, de aceea, ca măcar acum aceasta să aibă un dialog cu organizaţiile care au semnalat gravele probleme de constituţionalitate pe care această ordonanţă de urgenţă le are, pentru ca acestea să poată fi corectate", transmit Uniunea Naţională a Judecătorilor din România, Centrul de Resurse Juridice şi Asociaţia Miliţia Spirituală.

[citeste si]

Citiți AICI continuarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel