Raed Arafat: Depind de premier. El te eliberează, el te ține

Raed Afarat a spus că rămânerea în funcție a unui secretar de stat după schimbarea unui guvern, depinde de fiecare premier în parte.

Secretarul de stat în Ministerul de Interne a afirmat că nu poate fi sigur niciodată de postul său și că este la mâna premierului.

"Eu sunt o persoană care, totuși, lucrează tehnic. Când vine un prim-ministru, decide: mă ține sau nu mă ține. Eu nu fac parte și nu sunt ministru, pentru că atunci când ești ministru, când se depune mandatul primului-ministru, pleacă și miniștrii cu dânsul. Când ești secretar de stat, depinzi de prim-ministrul care vine. El te eliberează, el te ține dacă dorește. Și acest lucru este în mâna oricărui prim-ministru", a spus Raed Arafat la 'Lumini și umbre', scrie EVZ.

Raed Arafat a mai zis că a lucrat excelent cu Victor Ponta, însă este loial celui care este prim-ministru în momentul de față și, bineînțeles, președintelui: "Bine, loial în sensul că respect principiile. Loial înseamnă că eu trebuie să lucrez corect cu oamenii. Deci eu nu pot să fiu astăzi în Guvernul în care prim-ministru este Cioloș, și să ies să încep să vorbesc că Cioloș nu își face treaba bine".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel