Radu Tudor, TRANȘANT cu Traian Băsescu: Minciună ordinară, cea mai mare batjocură

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor a reacționat dur după declarația lui Traian Băsescu despre scandalul în justiție dintre Bercea Mondial și fratele său, Mircea Băsescu. 

Radu Tudor a spus, după prima declarație a lui Traian Băsescu de la declanșarea scandalului Bercea Mondial-Mircea Băsescu, că "De doi ani de zile, președintele știe de relația asta cu bani, cu clanuri de interlopi și nu i-a spus nimic, nouă nu ne-a spus nimic și nici măcar n-a sesizat justiția în care spune Traian Băsescu că el crede până-n pânzele albe. Legea ce spune: dacă afli de vreo faptă ilegală, cu atât mai mult demnitar fiind, trebuie să faci sesizare justiției. Anul trecut, când a aflat că fratele său este 'șantajat', de ce n-a sesizat justiția Traian Băsescu? Atunci nu avea încredere în ea și acum are? Mie mi se pare că singurul gest pe care-l poate face Traian Băsescu, ca să spele, măcar pe jumătate, rușinea în care este implicat el și fratele lui, este să-și dea demisia. Este cea mai penibilă apariție a lui Traian Băsescu de la depunerea jurământului ca președinte în 2004, iar faptul că fratele său îi folosește numele, ia bani în numele său și Traian Băsescu nu răspunde nici moral, nici politic, din punctul meu de vedere e o chestiune absolut dezonorantă și din acest moment Traian Băsescu nu mai contează nici ca om politic, nici ca cetățean român în fața atâtor oameni". 

"Ceea ce spune Traian Băsescu este o minciună ordinară, cea mai mare batjocură la adresa cetățenilor României", a mai spus Radu Tudor despre declarația lui Traian Băsescu cum că ar conta mai mult justiția decât fratele său și că nu intervine în justiție pentru familie. 

Băsescu: Cred varianta Justiției, nu pe cea a lui Mircea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel