Radu Tudor, scenariu: Marian Vanghelie, următorul arestat din PSD

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor lansează un scenariu fără precedent. Următorul greu din PSD, pe lista arestaților, ar putea fi nimeni altul decât Marian Vanghelie. 

Jurnalistul Radu Tudor scrie, pe blogul său: "Conflictul lui Vanghelie cu Ponta este mai vechi și are câteva elemente de culise mai ample, nu e doar o luptă de orgolii". 

Radu Tudor scrie că, încă din 2010, SRI monitorizează, printr-un mandat de siguranță națională, o grupare de politicieni și generali, pe motiv că ar fi "constituit un soi de serviciu secret paralele care culegea informații de la instituțiile statului și le folosea în interes privat". 

Sursele jurnalistului Radu Tudor spun că din grupare fac parte "Viorel Hrebenciuc-Marian Vanghelie-gen. Dumitru Iliescu (fost sef SPP) – gen Cătălin Voicu, fost senator PSD împreună cu alți politicieni și generali ce au lucrat în diferite servicii secrete în ultimii 20 ani".

Conflict deschis cu SRI

Radu Tudor precizeză că gruprare a intrat în conflict deschis cu SRI și cu politicienii apropiați intituției. Simplificând, e o bătălie între vechea și noua generație- lupii tineri, bine pregătiți politic și informatic- a politicii și serviciilor, menționează Radu Tudor. Jurnalistul susține că președintele Traian Băsescu, prin intermediul DNA și a altor politicieni, influențează jocul de putere din PSD, din perioada post-Ponta. "Garda veche e spulberată definitiv odată cu scoaterea din joc a lui Hrebenciuc", a precizat Radu Tudor. 

Băsescu poate sta liniștit

"Văzând ce a făcut azi Hrebenciuc și cum rând pe rând apar în public toți membri grupării vizate de SRI din 2010, un lucru îmi este cât se poate de clar: foarte probabil, urmează să fie arestat Marian Vanghelie. Dosarul este deja gata, datele sunt spectaculoase, sumele impresionante. Vanghelie este cel mai potent financiar membru al grupului. Eliminarea lui ar însemna sucombarea celorlalți", a subliniat jurnalistul, precizând că eliminarea ramurii Hrebenciuc-Vanghelie, după raderea cuplului Năstase-Iliescu din 2005, Băsescu poate sta liniștit. 

"Așadar, se pregătește Vanghelie. Hrebenciuc a fost rezolvat. Vedem apoi și generalii unde se duc. Când se duc", a conchis Radu Tudor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel