Radu Tudor, reacție EXPLOZIVĂ după mișcarea din dosarul Firea - Băsescu

Radu Tudor
Radu Tudor

Radu Tudor a reacționat după ce Procurorul general Augustin Lazăr a infirmat soluția dată în dosarul de șantaj Firea - Băsescu.

"Procurorul general Augustin Lazar il salveaza pe Traian Basescu. A infirmat solutia de trimitere in judecata data de procurorul de caz si acorda protectie deplina fostului presedinte anchetat pentru amenintare.

O decizie care provoaca greata pentru milioane de romani, mai ales intr-un dosar atat de simplu in ancheta si solutionare.

[citeste si]

Am difuzat duminica la Punctul de intalnire la Antena 3 informatia exclusiva privind decizia procurorului de caz de a-l trimite in judecata pe fostul presedinte. Afland despre hotararea magistratului, Basescu a proferat amenintari din cele mai concrete la adresa conducerii institutiilor de forta. Amenintari care au produs efect. Procurorul General a sarit ca ars si a executat intoarcerea dosarului.

Basescu este si va fi pentru toate institutiile de forta tatucul amenintator care-i baga sub birou pe toti soriceii ce tremura de frica lui", a scris Radu Tudor pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel