Radu Tudor, reacție EXPLOZIVĂ după mișcarea din dosarul Firea - Băsescu

Radu Tudor
Radu Tudor

Radu Tudor a reacționat după ce Procurorul general Augustin Lazăr a infirmat soluția dată în dosarul de șantaj Firea - Băsescu.

"Procurorul general Augustin Lazar il salveaza pe Traian Basescu. A infirmat solutia de trimitere in judecata data de procurorul de caz si acorda protectie deplina fostului presedinte anchetat pentru amenintare.

O decizie care provoaca greata pentru milioane de romani, mai ales intr-un dosar atat de simplu in ancheta si solutionare.

[citeste si]

Am difuzat duminica la Punctul de intalnire la Antena 3 informatia exclusiva privind decizia procurorului de caz de a-l trimite in judecata pe fostul presedinte. Afland despre hotararea magistratului, Basescu a proferat amenintari din cele mai concrete la adresa conducerii institutiilor de forta. Amenintari care au produs efect. Procurorul General a sarit ca ars si a executat intoarcerea dosarului.

Basescu este si va fi pentru toate institutiile de forta tatucul amenintator care-i baga sub birou pe toti soriceii ce tremura de frica lui", a scris Radu Tudor pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel