Radu Tudor `șochează` în scandalul dintre Vlad Voiculescu și Spitalul Sfânta Maria

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor a afirmat, marți seară, la Antena 3, că are o opinie ”șocantă” despre scandalul dintre ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și managerul spitalului ”Sfânta Maria”, Narcis Copcă

”Avem suspiciuni serioase că Spitalul Clinic "Sfânta Maria" a fost acreditat sub presiune politică, iar faptul că acum vedem atacuri dintr-o parte a eşichierului politic ne dă un indiciu despre ce presiuni politice vorbim”, a declarat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Managerul Spitalului ”Sfânta Maria” spune că ministrul minte cu nerușinare. ”Faptul că printr-un abuz în funcție, dânsul a tăiat, fără nicio explicație, Spitalul ”Sfânta Maria” de la plata asiguraților... a dus la consecințe deosebit de grave însemnând trei aspecte: decesuri, agravarea stării de sănătate a celorlalți pacienți, iar al treilea aspect este distrugerea centrului de transplant multiorgan” a afirmat Narcis Copcă. El a adăugat: ”El nu are experiență medicală, nu înțelege ce se întâmplă în sistem, spune că noi nu suntem acreditați legal când guvernul a acreditat acest spital... Minte cu nerușinare când spune că a trimis Corpul de Control. Minte când spune că acum un an s-au făcut presiuni politice când noi am depus dosarul acum șapte luni”.

Ministrul Sănătății este acuzat de ucidere din culpă din cauză că un pacient a murit în urma refuzului său. Spitalul avea plămânul și pacientul. Bărbatul a murit pentru că Vlad Voiculescu a spus că spitalul nu poate face transplantul. 

Radu Tudor: Nu cred că spitalul poate să facă un transplant atât de complicat

”Să începem cu o opinie șocantă. Nu cred că spitalul ”Sfânta Maria” are anvergura necesară pentru un transplant de plămâni. E o unitate foarte mică. Dacă a primit acreditări și poate să facă acest lucru, are tot dreptul să facă ce și-a propus. Opiniile medicale pe care le-am consultat merg spre ideea că nu poate să facă un transplant atât de complicat.” a spus Radu Tudor, la Antena 3. Jurnalistul a subliniat că înainte să-și spună părerea s-a adresat unor somități în domeniu. ”Un mare specialist mi-a spus că nu e cazul la Sfânta Maria. E un om în care am foarte multă încredere” a precizat Radu Tudor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel