Radu Tudor, ipoteză șocantă. Scopul Securității din jurul lui Ponta

1358937041Ponta-Antonescu-Băsescu
1358937041Ponta-Antonescu-Băsescu

Radu Tudor a lansat, miercuri, în cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei", o ipoteză șocantă despre oamenii președintelui Traian Băsescu montați în jurul premierului Victor Ponta. Scopul "noii Securități" ar fi împiedicarea lui Crin Antonescu de a-i lua locul lui Băsescu la Cotroceni. 

Radu Tudor a subliniat că în jurul premierului este un cerc de oameni, care-i  dirijează toate traseele guvernamentale, politice şi personale. Jurnalistul susţine că „noua Securitate” din jurul lui Victor Ponta “controlează deciziile politice, afacerile, inventează stenograme şi lansează diversiuni pe piaţă ca să-şi îndeplinească obiectivul”

“Gaşca de securişti din jurul lui Victor Ponta este montată împotriva lui Crin Antonescu şi face orice să-l împiedice să ajungă preşedinte al României, pentru că nu este un om al sistemului, nu este un om controlabil şi sunt disperaţi”, susține Radu Tudor.

VOTEAZA ARTICOLUL

STIRE RECOMANDATA

Mircea Băsescu, camere de supraveghere în casă: detaliu ignorat de anchetatori. Cum comentează Radu Tudor și Adina Anghelescu

Anca Murgoci / 22 iul, 22:02

Mircea Băsescu

Înregistrări Mircea Băsescu

Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea pe care o realizează la Antena 3, "Sinteza Zilei", un detaliu din casa lui Mircea Băsescu care a fost ignorat de anchetatori.

TOP STIRI CELE MAI...

Romprest

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet