Radu Tudor, în locul lui Mihai Gâdea, la Antena 3

În locul emisiunii "Sinteza Zilei", telespectatorii vor urmări, pentru o scurtă perioadă, "Ediție specială", realizată de jurnalistul Radu Tudor. Mihai Gâdea și alți ziariști de la Antena 3 se află în SUA deoarece postul de televiziune este nominalizat la Premiile Emmy.

VEZI ȘI: Radu Tudor, pentru DC News, declarație despre DENUNȚĂTORII lui Năstase prezenți la lansarea cărții lui

"Începând de astăzi, marți, de la ora 21.30, pentru câteva zile, voi modera ediții speciale la Antena 3. Colegul și prietenul meu, Mihai Gâdea, este plecat în SUA, la un eveniment extrem de important. Antena 3 este în elita mondială a televiziunilor. Antena 3 a fost nominalizată la Premiile Emmy pentru producție de televiziune. Vorbim despre Oscarul televiziunilor din întreaga lume.

Este o competiție incredibilă, iar simplul fapt că Antena 3 a fost nominalizată la acest premiu este un fapt extraordinar. Înseamnă că producțiile și mesajele noastre reprezintă un lucru important. Vă voi ține la curent cu ce se va întâmpla acolo. Mihai Gâdea este însoțit de echipa "În premieră", dar și de Mircea Badea, Adrian Ursu și de alți colegi de la Antena 3", a spus Radu Tudor.

Antena 3 se află în elita mondială a televiziunilor. Postul de televiziune este nominalizat la Ediţia a 35-a a Premiilor Emmy (International Emmy® Awards) şi va fi prezent la ceremonia din 30 septembrie 2014 de la New York (Annual News & Documentary Emmy® Awards Ceremony).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel