Radu Tudor, despre tăcerea lui Ghețea: Domnul acesta este obligat...

Președintele CEC Bank este prezent, luni, în fața Comisiei Speciale a Senatului. Timp de mai bine de o oră cât a fost audiat de Comisie, Radu Ghețea a invocat secretul bancar în legătură cu creditul acordat Ioanei Băsescu. 

Radu Tudor a declarat, la Antena 3, cu privire la acest subiect că: "Este exact ceea ce precizam acum o oră, că nu mă aștept ca Radu Ghețea să dea amănunte în legătură cu creditul acordat Ioanei Băsescu". Jurnalistul a continuat: "Cred că dosarul unei persoane trebuie să conțină un anumit secret bancar, însă Radu Ghețea este obligat, în calitatea de președinte al unei bănci de stat, să spună dacă s-au respectat normele unei bănci de STAT. Din dovezile prezentate de noi reiese că Ioana Băsescu a încălcat toată normele unei bănci. A luat un milion de euro de la o  bancă de stat. Ghețea trebuia să precizeze dacă este vorba de o dobândă preferențială, dacă timpul acordării este normal, dacă au fost și alte persoane care au luat astfel de credite. Domnul acesta este obligat să răspundă și, dacă nu o va face, Guvernul trebui să ia măsuri".

Radu Tudor a adăugat că "omul acesta (n.r. Radu Ghețea) ar trebui să primească o lecție". El a adăugat că "parlamentarii trebuie să acționeze în consecință, deși nu cred că o vor face, au  o personalitate diluată și dovadă stă că acceptă asemenea răspunsuri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel