Radu Tudor: Cei 10 ani petrecuți cu Traian Băsescu președinte, pierduți din viață

Radu Tudor
Radu Tudor

Radu Tudor a întocmit bilanțul ultimului deceniu, perioadă în care Traian Băsescu a fost președintele României, apreciind că, pentru imensa majoritate a românilor, reprezintă 10 ani pierduți din viață.

Duminică, 21 decembrie 2014, Klaus Iohannis a devenit oficial noul preşedinte al României, după ce a depus jurământul constituţional, la Palatul Parlamentului, iar, ulterior, a preluat mandatul de la Traian Băsescu, în cadrul unei ceremonii la Palatul Cotroceni.

”Astazi se incheie una din cele mai tulburi si instabile perioade politice din istoria post decembrista. Romania s-a confuntat in 25 de ani cu inevitabile convulsii, cu probleme uriase generate de tranzitia dureroasa de la comunism la democratie. N-am avut insa niciodata o perioada in care societatea romaneasca sa fie dezbinata in mod programatic, intentionat, de la varful celei mai importante institutii de stat : Presedintia”, a scris, astăzi, pe blogul personal, Radu Tudor.

După ce realizează o radiografie a unor momente diverse din perioada celor 10 ani în care Traian Băsescu a fost președintele României, Radu Tudor încheie cu o concluzie tristă: ”Pentru imensa majoritate a romanilor, cei 10 ani petrecuti cu Basescu presedinte reprezinta o perioada urita si greu de suportat, o amplificare a necazurilor si nevoilor, o stare de permanenta nervozitate si indignare, un haos indus zilnic de la cel mai inalt nivel. Adica : 10 ANI PIERDUTI DIN VIATA !”.

Citește AICI textul integral scris în ziua în care Traian Băsescu a predat mandatul de președinte al României succesorului său, Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel