EXCLUSIV  Radu Tudor, anunț în premieră despre intrarea sa în politică-VIDEO

Radu Tudor a vorbit la interviurile DC News despre intrarea în politică.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Radu Tudor, de nerecunoscut: imagini în premieră. "Era absolut incredibil" - VIDEO

Jurnalistul ne-a dezvăluit că a primit multe oferte de a candida fie ca primar, fie ca parlamentar, dar le-a refuzat pe toate dintr-un singur motiv: nu se poate despărți de presă. La Revoluție era student la Mecanică, în Timișoara. Fiind un devorator de presă, a abandonat această știință pentru marea lui pasiune care avea să-i devină profesie. A absolvit Școala Superioară de Jurnalistică, iar acum nu vede niciun motiv pentru a intra în politică.

"Au fost mai multe oferte, mai multe încercări... ba să candidez primar, ba să fiu parlamentar, ba în administrație tot felul de funcții, dar eu am abandonat Mecanica la Timișoara tocmai pentru că eram îndrăgostit de presă.

Primul lucru pe care îl făceam dimineața, în studenție, era să iau absolut toate săptămânalele, tot, tot! Devoram presa. Mi-am inoculat virusul presei și rămâne meseria mea de dragoste și convingere. Știu că i-am dezamăgit pe cei care mi-au făcut tot felul de oferte și probabil vor mai încerca, dar nu este momentul. Peste 20 de ani mai reflectăm", a spus Radu Tudor la DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel