Radu Mazăre: "Nu doresc un prefect anume pentru Constanţa. Nu am nimic împotrivă să fie de la UNPR"

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat, joi, că nu are o preferinţă anume pentru viitorul prefect şi susţine că nu s-a gândit deocamdată cine ar vrea să fie înlocuitorul lui Radu Volcinschi, demis din funcţie în cursul zilei de 17 decembrie.

Radu Mazăre a afirmat că nu are nimic împotrivă ca viitorul reprezentant în teritoriu, al Guvernului, să fie de la UNPR, atât timp cât nu blochează proiectele municipalităţii, scrie Adevărul.

"Eu sunt primar de 14 ani. În momentul în care prefectul nu a încercat să blocheze, să pună beţe în roate municipalităţii lucrurile au mers în regulă. În rest, nu este un mare sprijin pentru municipalitate pentru că nu are ce să facă. Faptul că prefectul nu va fi PSD şi va fi UNPR şi fiind într-o alianţă sunt convins că nu o să pună beţe în roate municipalităţii. Că-i de la ei, că-i de la noi important este să nu ne blocheze şi nu cred că ne va bloca", a precizat Radu Mazăre.


Prefectul judeţului Constanţa, Radu Volcinschi, a fost demis în cursul zilei de 17 decembrie, la propunerea ministrului de Interne Gabriel Oprea. Volcinschi era prefect de la începutul acestui an și i-a urmat în funcţie lui Eugen Bola, care a fost, la rândul său, demis pentru modul cum a gestionat codul roşu de ninsoare de la sfârşitul lunii ianuarie 2014.

De asemenea, a fost schimbat din funcţie şi şeful ISU Dobrogea, Viorel Jianu „pentru creşterea potenţialului operaţional la nivelul judeţului Constanţa şi întărirea mecanismelor de cooperare la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa".

CITEȘTE ȘI: Radu Mazăre, despre elicopterul SMURD prăbușit: Cu două ore înainte eram cu caiacul pe Lacul Siutghiol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel