Radu Mazăre anunță că ANAF i-a deblocat conturile: Am trimis memoriu...

Radu Mazăre
Radu Mazăre

Primarul municipiului Constanța, Radu Mazăre, a declarat, marți, înainte de a intra în sediul Poliției Constanța, că ANAF i-a deblocat conturile personale, pe care instituția pusese sechestru în vară din cauza amenzilor primite de Primăria Constanței.

Întrebat marţi, înainte de a intra în sediul Poliţiei Constanţa, dacă mai are conturile blocate, Radu Mazăre a răspuns: "Nu, nu mai sunt. Cred că de vreo două săptămâni, dacă am gura mare. Nu am câştigat în instanţă, ţi-am spus că am făcut un memoriu către primul-ministru, către şeful ANAF. Le-am explicat faptul că este un abuz în opinia mea ceea ce se întâmplă şi la un moment dat le-au deblocat. Nu am avut o discuţie cu cel de la ANAF, din Constanţa, nici nu ştiu cum îl cheamă, că nu l-am pus eu", a afirmat primarul Mazăre, citează Mediafax.

Procesul pe care îl are cu ANAF va continua până când instanţa va da o decizie definitivă în acest caz, a mai spus edilul Constanței.

Radu Mazăre anunţa, în luna august, că ANAF i-a blocat conturile personale pentru recuperarea a 700.000 de lei, banii provenind din amenzile judiciare încasate de Primărie în procesele pe care le are cu cetăţeni sau societăţi din Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel