Radu Banciu și B1 TV au pierdut procesul cu Andreea Berecleanu

Radu Banciu și B1 TV au pierdut, miercuri, la Tribunalul București procesul cu Andreea Berecleanu, prezentatoare celui mai important buletin informativ de la Antena 1.

Cei doi "pârâți", Radu Banciu și B1 TV, sunt obligați, potrivit sentineței judecătorești, să-i plătească Andreei Berecleanu în solidar despăgubiri de 15.000 de lei și să-i prezinte scuze publice "prin publicarea unui articol, pe cheltuiala proprie, pe prima pagină a două cotidiane și în cadrul emisiunii Lumea lui Banciu".

Iată care este soluția pe scurt a judecătorilor Secției a III-a Civilă de la Tribunalul București: "Admite recursul. Modifica in parte sentinta atacata in sensul ca obliga paratii in solidar la plata sumei de 15.000 lei cu titlu de daune morale. Mentine celelalte dispozitii ale sentintei atacate. Irevocabila. Pronunțată în ședina publică azi, 03.12.2014."

În 2012, Andreea Berecleanu a intentat proces jurnalistului Radu Banciu și postului B1 TV, după ce realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu" a afirmat într-una dintre ediții că "Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru funcție. Și-a găsit bărbați bine situați care să o propulseze". El a mai vorbit și despre o presupusă relație cu Dan Diaconescu(OTV).

Andreea Berecleanu l-a dat în judecată pe Banciu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel