Radu Banciu: Grecia, țară cu o corupție năucitoare, a ajuns pe mâna unui aventurier

Captură: B1 TV
Captură: B1 TV

Radu banciu a vorbit, luni seară, în emisiunea ”Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, despre rezultatul alegerilor legislative din Grecia, unde partidul de stânga Syriza a obținut victoria.

”O victorie incredibilă a stângii radicale din Grecia, după ce a fost vânturată decenii la rând de promisiuni și nerealizări e tot felul de partide de dreapta. O țară falimentară, cu o corupție năucitoare, după 30 de ani de impostură, a ajuns pe mâna unui aventurier. Alex Tsipras, partidul său, venit de nicăieri, a reușit să câștige 149 de mandate din 151, numit Syriza. Un premier ateu, declarat ateu, om care ar face orice împotriva religiei, a mizat pe carismă, pe îndepărtarea ideii de austeritate. Vrea să crească salariul minim de la 500 la 750 euro”, a afirmat Banciu.

”Deja a stârnit o teamă în Europa pentru că toate guvernele firești se tem de acești extremiști care au reușit să coaguleze toate partidele de stânga. Îl are ca idol pe Che Guevarra, chiar și-a botezat copilul Ernesto”, a mai spus el.

Citește și: GRECIA. Tsipras, premier: a depus jurământul fără preoți



”Putin a fost singurul care a salutat politica anti-austeritate a Greciei promisă de Tsipras. Rușii au găsit ocazia de a vedea un aliat în statele europene. Liderii europeni importanți l-au și invitat pe grec pentru luări de poziție. Deja circulă multe glume apropos de relația pe care Tsipras o va avea cu UE”, a afirmat realizatorul.

”Acest individ dă buzna în canoanele europene. Omul va eșua și nu îi văd Greciei niciun viitor politic în următorii 30 de ani”, a încheiat Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel